Nádai Anikó

Az RTL Klub műsora után 180 fokos fordulatot vett az élete és olyan ismert lett mint csak kevesen a show-ban. Nádai Anikó harcba száll a rosszindulatú kommentelőkkel videó Nádai Anikó az Ethan Hawke-kal való találkozásáról.


Nadai Aniko Is Csak Bikiniben Birja A Kanikulat 24 Hu

Zavaromban még az ölemből is kiesett minden Marsi Anikó gyerekei is elfogadták az új párját Már épp egyenesbe fordult az élete amikor szörnyű hírt kapott a betegségéről Nádai Anikó.

. Nádai Anikó igazi szerelembabát hord a szíve alatt vőlegényével Hajamásy Péterrel hatalmas a boldogságuk. Nádai Anikó és párja Hajmásy Péter nemrég Dominikára utaztak azonban nem egy átlagos korai nyaralás miatt. Nádai Anikó elárulta születendő kisbabájának a nevét pedig még a nemét se tudják Olvass tovább.

Nádai Anikó az édenkertben érzi magát már ott van a jegygyűrű az ujján Videón ahogy megkérik Nádai Anikó kezét a felejthetetlen pillanat Anikó a Reggeli műsorában beszélt a dominikai kalandról ahol nagyon jól érzik magukat nem panaszkodnak és ahogyan az RTL Klub sztárja fogalmazott szerencsések hogy egy ilyen. Teljesen más ez a terhesség mint az első volt. Úgy tűnik a románc mégsem tartott örökké és nem lesz örök időkig tartó boldog élet ugyanis Bókay Gergő nemrég a közösségi oldalán közölte hogy szétmentek Fannival.

Nádai Anikó az édenkertben érzi magát már ott van a jegygyűrű az ujján Nem lehet azt mondani hogy Anikó élete unalmas lenne különösen a Való Világ óta. Amellett hogy kicsit maguk mögött hagyják az itthoni télies időjárát és a Karib-tenger partján töltődjenek fel az év elején Péternek komoly tervei is voltak a pihenés mellett. Anikó mindenben számíthat a párjára Péter a tenyerén hordozza és gondoskodik arról hogy a lehető legboldogabb kismama legyen.


Nadai Aniko 2015 Sleeveless Formal Dress Formal Dresses Dresses


Pin On Nadai


Nadai Aniko Swimwear Fashion Retro Bikini


Pin By Jusztina Nagy On Eskuvo Red Leather Jacket Leather Jacket Fashion


81 Kedveles 0 Hozzaszolas Nadai Aniko Nadaianikofan Instagram Hozzaszolasa Neztetek Az Rtlreggeli T Ani Annyira Gyonyor Fashion Dresses Prom Dresses


Pin By Ternyak Rita On Celeb In 2021 Celebs Liner Stuffed Mushrooms


Pin On Hazai Sztar


Nadai Aniko 46 Kilora Fogyott 24 Hu Fashion Bomber Jacket Jackets


Pin On Media Szem

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel